Ομελέτα με ντομάτα και παριζάκι

Τα φαγητά της γιαγιάς - Ομελέτα με ντομάτα και παριζάκι
Μια καλοκαιρινή ομελέτα, που γίνεται στη στιγμή και έχει απίθανη γεύση.
Ιδανική λύση για μεσημέρι ή βράδυ.




 





Ομελέτα με ντομάτα και παριζάκι

Υλικά

•   4 αυγά
•   1 μέτρια ώριμη ντομάτα
•   1 φέτα του τοστ γκούντα
•   1  φέτα του τοστ παριζάκι
•   ½  πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
•   2 κ. σ. κεφαλοτύρι τρίμμενο
•   2 κ. σ. γάλα φρέσκο
•   1 κ. σ. μαργαρίνη για το τηγάνι
•   αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Τα φαγητά της γιαγιάς - Ομελέτα με ντομάτα και παριζάκι
Τα φαγητά της γιαγιάς - Ομελέτα με ντομάτα και παριζάκι
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε, στίβουμε και ψιλοκόβουμε τη ντομάτα.
Κόβουμε τη γκούντα και το παριζάκι σε μικρά κυβάκια.
Σ' ένα πιάτο χτυπάμε τ' αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το γάλα και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Τα φαγητά της γιαγιάς - Ομελέτα με ντομάτα και παριζάκι
Τα φαγητά της γιαγιάς - Ομελέτα με ντομάτα και παριζάκι
Βάζουμε τη μαργαρίνη στο τηγάνι να κάψει.
Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Όταν ψηθεί απ' τη μία πλευρά τη γυρίζουμε από την άλλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ πολύ, να μου γράψετε τη γνώμη σας, γι᾿ αυτή τη συνταγή.
Αν την φτιάχνετε κι εσείς, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποιά υλικά χρησιμοποιείτε.