Το σαγανάκι με κεφαλοτύρι, σίγουρα το ᾿χετε δοκιμάσει.
Αν όμως δεν έχετε δοκιμάσει με κατσικίσιο τυρί, δεν ξέρετε τι πάει να πει νοστιμιά.
Μεζές για μερακλήδες και καλή παρέα, που θέλει απαραίτητα κι ένα πολύ καλό ουζάκι.
Υλικά
• ½ κιλό κατσικίσιο τυρί
• αλεύρι
• ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει.
Κόβουμε το τυρί σε λεπτές φέτες. Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει κι απ' τις δυο πλευρές.
Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε με λεμόνι.
Αν όμως δεν έχετε δοκιμάσει με κατσικίσιο τυρί, δεν ξέρετε τι πάει να πει νοστιμιά.
Μεζές για μερακλήδες και καλή παρέα, που θέλει απαραίτητα κι ένα πολύ καλό ουζάκι.
Τυρί κατσικίσιο σαγανάκι
Υλικά
• ½ κιλό κατσικίσιο τυρί
• αλεύρι
• ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει.
Κόβουμε το τυρί σε λεπτές φέτες. Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει κι απ' τις δυο πλευρές.
Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε με λεμόνι.
0 Σχόλια
Αν φτιάχνετε κι εσείς τη συνταγή, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποια υλικά χρησιμοποιείτε.
Αν μαγειρέψετε τη συνταγή και θέλετε, θα χαρώ πολύ να μου γράψετε τα σχόλιά σας.
Για άμεση απάντηση σε απορίες, γράψτε μου μήνυμα στο Instagram.