Τυρί με λεμόνι σαγανάκι

Τυρί με λεμόνι σαγανάκι - Τα φαγητά της γιαγιάς
Οποιοδήποτε σκληρό τυρί και να τηγανίσουμε, γίνεται ωραιότατο σαγανάκι.
Αυτό που δεν ξέρουν κάποιοι, είναι ότι μπορούμε να φτιάξουμε και με πιο μαλακά τυριά. Ένα από αυτά τα τυριά είναι κι αυτό εδώ, που μπορούμε να το φτιάξουμε και μόνοι μας.
Τρώγεται μετά μανίας.

Τυρί με λεμόνι σαγανάκι


Υλικά

•  ½ κιλό τυρί με λεμόνι
•  ελαιόλαδο
 

 Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει.
Κόβουμε το τυρί σε λεπτές φέτες και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει κι απ' τις δυο πλευρές.

Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε με λεμόνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ πολύ, να μου γράψετε τη γνώμη σας, γι᾿ αυτή τη συνταγή.
Αν την φτιάχνετε κι εσείς, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποιά υλικά χρησιμοποιείτε.