Τυρί κατσικίσιο σαγανάκι

Τυρί κατσικίσιο σαγανάκι - από «Τα φαγητά της γιαγιάς»
Το σαγανάκι με κεφαλοτύρι, σίγουρα το ᾿χετε δοκιμάσει.
Αν όμως δεν έχετε δοκιμάσει με κατσικίσιο τυρί, δεν ξέρετε τι πάει να πει νοστιμιά.
Μεζές για μερακλήδες και καλή παρέα, που θέλει απαραίτητα κι ένα πολύ καλό ουζάκι.




Τυρί κατσικίσιο σαγανάκι


 Υλικά

•    ½ κιλό κατσικίσιο τυρί
•    αλεύρι
•    ελαιόλαδο

 Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει.
Κόβουμε το τυρί σε λεπτές φέτες. Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει κι απ' τις δυο πλευρές.
Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε με λεμόνι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ πολύ, να μου γράψετε τη γνώμη σας, γι᾿ αυτή τη συνταγή.
Αν την φτιάχνετε κι εσείς, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποιά υλικά χρησιμοποιείτε.

Αναζητήστε συνταγές, φαγητά, ή τα βασικά υλικά τους