Οποιοδήποτε σκληρό τυρί και να τηγανίσουμε, γίνεται ωραιότατο σαγανάκι.
Αυτό που δεν ξέρουν κάποιοι, είναι ότι σαγανάκι μπορούμε να φτιάξουμε και με πιο μαλακά τυριά. Ένα από αυτά τα τυριά είναι και το σπιτικό κασέρι που φτιάχνουμε με λεμόνι μόνοι μας.
Το μόνο κακό είναι ότι τρώγεται μετά μανίας! Δοκιμάστε το οπωσδήποτε.
Υλικά
• ½ κιλό τυρί με λεμόνι
• ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει.
Κόβουμε το τυρί σε λεπτές φέτες και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει κι απ' τις δυο πλευρές.
Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε με μπόλικο λεμόνι, ντοματούλες κομμένες σε φέτες και ελιές.
Καλή όρεξη!
Αυτό που δεν ξέρουν κάποιοι, είναι ότι σαγανάκι μπορούμε να φτιάξουμε και με πιο μαλακά τυριά. Ένα από αυτά τα τυριά είναι και το σπιτικό κασέρι που φτιάχνουμε με λεμόνι μόνοι μας.
Το μόνο κακό είναι ότι τρώγεται μετά μανίας! Δοκιμάστε το οπωσδήποτε.
Τυρί φτιαγμένο με λεμόνι σαγανάκι
Υλικά
• ½ κιλό τυρί με λεμόνι
• ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει.
Κόβουμε το τυρί σε λεπτές φέτες και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει κι απ' τις δυο πλευρές.
Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε με μπόλικο λεμόνι, ντοματούλες κομμένες σε φέτες και ελιές.
Καλή όρεξη!
Δείτε επίσης: Φέτα σαγανάκι σε φύλλο για πίτες
0 Σχόλια
Αν φτιάχνετε κι εσείς τη συνταγή, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποια υλικά χρησιμοποιείτε.
Αν μαγειρέψετε τη συνταγή και θέλετε, θα χαρώ πολύ να μου γράψετε τα σχόλιά σας.
Για άμεση απάντηση σε απορίες, γράψτε μου μήνυμα στο Instagram.