Header Ads

Τυρί με λεμόνι σαγανάκι

Τυρί με λεμόνι σαγανάκι - από «Τα φαγητά της γιαγιάς»
Οποιοδήποτε σκληρό τυρί και να τηγανίσουμε, γίνεται ωραιότατο σαγανάκι.
Αυτό που δεν ξέρουν κάποιοι, είναι ότι σαγανάκι μπορούμε να φτιάξουμε και με πιο μαλακά τυριά. Ένα από αυτά τα τυριά είναι και το σπιτικό κασέρι που φτιάχνουμε με λεμόνι μόνοι μας.
Το μόνο κακό είναι ότι τρώγεται μετά μανίας! Δοκιμάστε το οπωσδήποτε.

Τυρί φτιαγμένο με λεμόνι σαγανάκι


Υλικά

•  ½ κιλό τυρί με λεμόνι
•  ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να κάψει.
Κόβουμε το τυρί σε λεπτές φέτες και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει κι απ' τις δυο πλευρές.
Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί, να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε με μπόλικο λεμόνι, ντοματούλες κομμένες σε φέτες και ελιές.
Καλή όρεξη!

Δείτε επίσης: Φέτα σαγανάκι σε φύλλο για πίτες

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια