Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα γρήγορο μπισκοτογλυκό, με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα και 4 ακόμα υλικά. Πρόκειται για ένα από τα πιο νόστιμα και εθιστικά γλυκά ψυγείου, που θα σας ενθουσιάσει. Αναλυτικά και με όλα τα μυστικά για σίγουρη επιτυχία. Δοκιμάστε το τώρα!
Υλικά για ταψί 43 x 29 εκ.
• 1 λίτρο (1.000 ml) φυτική σαντιγύ
• 1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα (Dulce De Leche)
• 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
• 2½ πακέτα πτι μπερ
• 100 γραμ. σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Παστάκια με Καραμελωμένο Ζαχαρούχο Γάλα και Μπισκότα
Δείτε την διαδικασία στο βίντεο ή προχωρήστε παρακάτω για να διαβάσετε την συνταγή.Υλικά για ταψί 43 x 29 εκ.
• 1 λίτρο (1.000 ml) φυτική σαντιγύ
• 1 κουτί καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα (Dulce De Leche)
• 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
• 2½ πακέτα πτι μπερ
• 100 γραμ. σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει μια σφιχτή σαντιγύ. | |
Έπειτα βάζουμε τα δύο γάλατα, το ζαχαρούχο και το καραμελωμένο, σε ένα άλλο μπολ και τα χτυπάμε να ανακατευτούν και να αφρατέψουν. Στη συνέχεια ενώνουμε απαλά τις κρέμες και βάζουμε το μπολ στο ψυγείο. | |
Τοποθετούμε σε ένα ταψί μια στρώση μπισκότα, έπειτα απλώνουμε τη μισή από την κρέμα μας, κατόπιν πάλι μπισκότα και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα. Γαρνίρουμε με σταγόνες σοκολάτας και βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο τουλάχιστον για 7 - 8 ώρες. Δείτε επίσης: Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και μπισκότα |
0 Σχόλια
Αν φτιάχνετε κι εσείς τη συνταγή, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποια υλικά χρησιμοποιείτε.
Αν μαγειρέψετε τη συνταγή και θέλετε, θα χαρώ πολύ να μου γράψετε τα σχόλιά σας.
Για άμεση απάντηση σε απορίες, γράψτε μου μήνυμα στο Instagram.