Μια ομελέτα, είναι πάντα η πρώτη σκέψη για ένα εύκολο και γρήγορο φαγητό.
Κι αυτό, γιατί έχουμε τη δυνατότητα να τη φτιάξουμε συνδυάζοντας πολλά διαφορετικά υλικά και γεύσεις. Σε αυτή την περίπτωση, τα τυριά μαζί με τη γαλοπούλα, κάνουν την ομελέτα μας απίθανη.
Υλικά
• 3 μεγάλα αυγά
• 2 φέτες τυρί γκούντα
• 3 φέτες γαλοπούλα
• ½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 2 κουτ. σούπας κεφαλοτύρι τρίμμενο
• 2 κουτ. σούπας γάλα φρέσκο
• 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη για το τηγάνι
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις φέτες τυριού και γαλοπούλας σε μικρά κυβάκια.
Σ' ένα πιάτο χτυπάμε τ' αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το γάλα.
Ενώνουμε όλα τα υλικά. Βάζουμε τη μαργαρίνη στο τηγάνι και όταν κάψει ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Όταν ψηθεί απ' τη μία πλευρά τη γυρίζουμε από την άλλη.
Κι αυτό, γιατί έχουμε τη δυνατότητα να τη φτιάξουμε συνδυάζοντας πολλά διαφορετικά υλικά και γεύσεις. Σε αυτή την περίπτωση, τα τυριά μαζί με τη γαλοπούλα, κάνουν την ομελέτα μας απίθανη.
Ομελέτα με γαλοπούλα και τυρί
Υλικά
• 3 μεγάλα αυγά
• 2 φέτες τυρί γκούντα
• 3 φέτες γαλοπούλα
• ½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 2 κουτ. σούπας κεφαλοτύρι τρίμμενο
• 2 κουτ. σούπας γάλα φρέσκο
• 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη για το τηγάνι
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις φέτες τυριού και γαλοπούλας σε μικρά κυβάκια.
Σ' ένα πιάτο χτυπάμε τ' αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το γάλα.
Ενώνουμε όλα τα υλικά. Βάζουμε τη μαργαρίνη στο τηγάνι και όταν κάψει ρίχνουμε μέσα το μείγμα.
Όταν ψηθεί απ' τη μία πλευρά τη γυρίζουμε από την άλλη.
1 Σχόλια
Τέλεια η καλύτερη ομελέτα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν φτιάχνετε κι εσείς τη συνταγή, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποια υλικά χρησιμοποιείτε.
Αν μαγειρέψετε τη συνταγή και θέλετε, θα χαρώ πολύ να μου γράψετε τα σχόλιά σας.
Για άμεση απάντηση σε απορίες, γράψτε μου μήνυμα στο Instagram.