tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post9039306039472671070..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Καρπούζι γλυκό του κουταλιούΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-35324166423772566252018-08-10T09:37:59.541+03:002018-08-10T09:37:59.541+03:00Φίλη μου μάλλον το έβρασες περισσότερο από όσο χρε...Φίλη μου μάλλον το έβρασες περισσότερο από όσο χρειαζόταν.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-27070659905832585822018-08-09T23:01:36.735+03:002018-08-09T23:01:36.735+03:00Exo ftiaxei to gliko opos to perigrafete alla den ...Exo ftiaxei to gliko opos to perigrafete alla den einai sfikto kai tragano t karpouzi. Ti mporo na kano??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-82643184591246737282018-08-01T22:57:56.872+03:002018-08-01T22:57:56.872+03:00Φίλη μου αφού για 1 κιλό καρπούζι θέλουμε 800 γραμ...Φίλη μου αφού για 1 κιλό καρπούζι θέλουμε 800 γραμ. ζάχαρη, για 1,5 κιλό θέλουμε 1,2 κιλά.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-32661135891045111902018-07-31T09:32:24.479+03:002018-07-31T09:32:24.479+03:00Εγώ σήμερα θα κάνω το γλυκό. ..για 1.500 κιλό καρπ...Εγώ σήμερα θα κάνω το γλυκό. ..για 1.500 κιλό καρπούζι 🍉 θέλω και την αντίστοιχη ζάχαρη ευχαριστώ. ..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07341365995670498477noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-13981469742638788342015-08-12T11:29:55.800+03:002015-08-12T11:29:55.800+03:00ευχαριστω θα το δοκιμασω το σιροπι αλλα μαλλον θα ...ευχαριστω θα το δοκιμασω το σιροπι αλλα μαλλον θα χρειαστω διπλη δοση. οσο για το λεμονι εβαλα 1 οχι μισο και διπλες βανιλιες.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06060456180836881648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-67921923006054220182015-08-10T23:33:36.048+03:002015-08-10T23:33:36.048+03:00Φίλη/ε τα 2 λεμόνια τα στίβουμε στη λεκάνη με το ν...Φίλη/ε τα 2 λεμόνια τα στίβουμε στη λεκάνη με το νερό και στο τέλος ρίχνουμε το χυμό από το μισό. Όταν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, όπως γίνεται με όλα τα γλυκά του κουταλιού, την αφήνουμε για 24 ώρες εκτός ψυγείου.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-38204510155494270312015-08-10T16:25:02.974+03:002015-08-10T16:25:02.974+03:00Καλησπέρα. Το γλυκό φαίνεται πολύ ωραίο και θα ήθε...Καλησπέρα. Το γλυκό φαίνεται πολύ ωραίο και θα ήθελα να δοκιμάσω να το φτιάξω, όταν λέτε προς το τέλος προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού, πόσα λεμόνια εννοείτε? 2½ όπως γράφετε στα υλικά ή ½ και τα 2 είναι αυτά που στύψαμε στη λεκάνη με νερό? Επίσης όταν αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, την αφήνουμε για 24 ώρες εκτός ψυγείου? Σας ευχαριστώ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-80676338370559870072015-08-07T18:16:42.382+03:002015-08-07T18:16:42.382+03:00Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε. Για το σιρόπι, αν και...Χαίρομαι πολύ που σας άρεσε. Για το σιρόπι, αν και δεν ξέρω πόσο σου έλειψε, βάλε ένα νεροπότηρο ζάχαρη και ίδια ποσότητα νερού, βράστα για 4' - 5' λεπτά και ρίξ' το στο γλυκό.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-86343902284843102452015-08-06T18:18:46.931+03:002015-08-06T18:18:46.931+03:00το γλυκο γινεται απιθανο και οπως και συ ετσι και ...το γλυκο γινεται απιθανο και οπως και συ ετσι και οι δικοι μου δεν το χορταινουν. το εχω φτιαξει 4 φορες ως τωρα, τισ 2 διπλη δοση. παντως καθε φορα ερχεται λειψο το σιροπι και φτιαχνω επιπλεον. μια καλη αναλογια για εξτρα σιροπι θα ηθελα παρακαλω)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06060456180836881648noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-56506536723217909272015-06-22T23:46:42.366+03:002015-06-22T23:46:42.366+03:00Καλύτερα είναι αντί για λεμόνια σε λεκάνη με νερό ...Καλύτερα είναι αντί για λεμόνια σε λεκάνη με νερό να εχει ασβέστη τα αφινουμε μια ώρα να γίνουν σκληρά μετα τα ξεπλυνουμε πολύ καλλα και ριχνουναι μονο ζάχαρη 1:1 τα βραζουμε σιγα σιγά με το νερό τούς. .. στο τέλος αρμβαροριζα Anonymousnoreply@blogger.com