tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post8333665087649506616..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Ψωμί λαδιού σε φόρμα με προζύμι και μαγιάΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-13377425124472664782017-05-15T13:14:20.564+03:002017-05-15T13:14:20.564+03:00Κατερίνα μου αν δεν το έψησες σε πολύ δυνατή θερμο...Κατερίνα μου αν δεν το έψησες σε πολύ δυνατή θερμοκρασία ή ψηλότερα στο φούρνο, τότε φταίνε οι φόρμες που χρησιμοποίησες. Εγώ τις αποφεύγω γιατί, επειδή είναι πολύ λεπτές, διαχέουν τη θερμότητα με διαφορετικό τρόπο από ότι οι κανονικές φόρμες.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-45343528016493912942017-05-13T11:33:31.157+03:002017-05-13T11:33:31.157+03:00Καλημέρα, το μόνο θέμα που είχα ήταν ότι δεν ρόδισ...Καλημέρα, το μόνο θέμα που είχα ήταν ότι δεν ρόδισε στα τοιχώματα και από κάτω όπως επάνω. Του έβαλα αλουμινόχαρτο για να μην καεί γιατί ρόδισε γρήγορα και το φοβήθηκα. Με την πρώτη ευκαιρία θα ήθελα να σου στείλω μια φωτογραφία, αρκεί να ξέρω ότι την επόμενη φορά θα ροδίσει. Το έψησα σε δύο μικρές φόρμες κέικ από αυτές της μιας χρήσης. Η γεύση πολύ καλή! ΕυχαριστώΚατερίναhttps://www.blogger.com/profile/00375111415978789934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-58915084425833386632017-05-12T22:50:02.763+03:002017-05-12T22:50:02.763+03:00Κατερίνα μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το ψωμί. ...Κατερίνα μου χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το ψωμί. Αν έβγαλες φωτογραφίες, και θέλεις, στείλε μου κάποια στο μέιλ, να την αναβάσω εγώ.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-58799175893500271462017-05-12T11:36:10.337+03:002017-05-12T11:36:10.337+03:00Καλημέρα! Πολύ αυθόρμητα σου γράφω ότι αυτό το θέα...Καλημέρα! Πολύ αυθόρμητα σου γράφω ότι αυτό το θέαμα που βλέπω αυτή τη στιγμή μέσα στο φούρνο μου, δεν το έχω ξαναδεί. Τέτοιο φούσκωμα ψωμιού...Υπέροχα. Με το δικό σου προζύμι(παρέλειψα το βασιλικό),και αντί για ηλιέλαιο έχω βάλει βούτυρο 50 γ και λιγότερο, με 25 g μαγιά και τη μισή δόση όλων των υπόλοιπων υλικών, δεν υπάρχει αυτό που βλέπω...Θα δω και γεύση και θα επανέλθω. είμαι τόσο ενθουσιασμένη γιατί ψάχνω χρόνια συνταγή για ψωμί για να μην παίρνω από φούρνους και για την ικανοποίηση ότι φτιάχνω δικό μου ψωμί και ταίζω την οικογένεια...Αν μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφία θα το έκανα πραγματικά για να δείτε την εικόνα.ΦιλιάΚατερίναhttps://www.blogger.com/profile/00375111415978789934noreply@blogger.com