tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post7910593479604557423..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Λικέρ ΑρμπαρόριζαΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-71760271309078691902015-11-14T20:02:24.806+02:002015-11-14T20:02:24.806+02:00Παγώνα μου δεν ξέρω πόσο καλά το σούρωσες, αλλά αν...Παγώνα μου δεν ξέρω πόσο καλά το σούρωσες, αλλά αν το περάσεις από ένα φίλτρο του καφέ, θα είναι εντάξει.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-76934554118214284222015-11-13T17:05:16.443+02:002015-11-13T17:05:16.443+02:00Ετοιμο το λικέρ μου, πολύ ωραίο έγινε, αλλά λίγο θ...Ετοιμο το λικέρ μου, πολύ ωραίο έγινε, αλλά λίγο θολό, όχι σαν το δικό σου, γιατί τι πήγε στραβά? έκανα και το λικέρ ρόδι κι έγινε τέλειο σαν ρουμπίνι!!!<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00342470160493228787noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-56710240949583438762015-10-12T15:38:59.802+03:002015-10-12T15:38:59.802+03:00Παγώνα μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Γ...Παγώνα μου ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Για τη ζάχαρη που με ρωτάς, τη βάζουμε στην αρχή, μαζί με το τσίπουρο.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-86011254847301883222015-10-12T13:35:09.190+03:002015-10-12T13:35:09.190+03:00Συγχαρητήρια για το blog σας! Σκέφτομαι να το προσ...Συγχαρητήρια για το blog σας! Σκέφτομαι να το προσπαθήσω, μια που είναι από τα αγαπημένα μου φυτά, ερώτηση: τα 20 γρ. ζάχαρη που αναφέρετε στο πρώτο μέρος της συνταγής με το τσίπουρο, πότε τα χρησιμοποιούμε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00342470160493228787noreply@blogger.com