tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post751831206545046470..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Φύλλο για πίτες τραγανό (κουρού)Γιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-64281417217366957002014-03-02T14:45:40.247+02:002014-03-02T14:45:40.247+02:00Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.
Αφού χωρίσου...Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.<br />Αφού χωρίσουμε τη ζύμη στα δύο, βάζουμε κάθε κομμάτι χωριστά σε σακουλάκια για κατάψυξη, τα πατάμε να γίνουνε πλακέ (για να αποθηκεύονται πιο εύκολα) και τα φυλάμε στην κατάψυξη.<br />Για να τα χρησιμοποιήσουμε, τα αποψύχουμε από την προηγούμενη μέρα στη συντήρηση.<br />Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-45039889331271636952014-03-02T13:48:34.217+02:002014-03-02T13:48:34.217+02:00Σε ποια φάση έχουμε τη δυνατότητα να καταψύξουμε τ...Σε ποια φάση έχουμε τη δυνατότητα να καταψύξουμε το φύλλο για μελλοντική χρήση;<br />Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα!Anonymousnoreply@blogger.com