tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post739241500438310013..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Λικέρ καρύδα (ινδοκάρυδο)Γιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-48846526567388520072018-11-14T11:11:25.400+02:002018-11-14T11:11:25.400+02:00Υπέροχη συνταγή με τέλειο άρωμα
Υπέροχη συνταγή με τέλειο άρωμα<br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18363325030857946923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-21983863358510619242015-11-02T10:27:29.822+02:002015-11-02T10:27:29.822+02:00Φίλη μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπου θέλεις ...Φίλη μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπου θέλεις το βάζεις· και πάνω στον πάγκο της κουζίνας σου να το αφήσεις, πάλι θα γίνει. Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-24100988515194537962015-11-02T00:25:01.735+02:002015-11-02T00:25:01.735+02:00Καλησπέρα.Στην αρχή που αφήνουμε το λικέρ για 10-1...Καλησπέρα.Στην αρχή που αφήνουμε το λικέρ για 10-15 μέρες σε σκιερό μέρος παίζει ρόλο αν είναι σε ζεστό ή κρύο περιβάλλον;;;;Μπορώ δηλαδή να το αφήσω μέσα στο σπίτι τώρα με τη θέρμανση;;;Ευχαριστώ πολύ!!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10430554072031759717noreply@blogger.com