tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post7311898334955470001..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Αυγά τηγανιτά μάτια σε βούτυροΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-90293301303451070392013-11-21T19:49:43.447+02:002013-11-21T19:49:43.447+02:00Πόσες φορές το απολαύσαμε ως παιδιά!!!!
Άτιμη μέσ...Πόσες φορές το απολαύσαμε ως παιδιά!!!!<br /><br />Άτιμη μέση ηλικία....Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-49804677275283708462013-05-12T14:32:38.099+03:002013-05-12T14:32:38.099+03:00Αγαπητέ Επίκουρε, ο μόνος τρόπος είναι προσεκτικό ...Αγαπητέ Επίκουρε, ο μόνος τρόπος είναι προσεκτικό σπάσιμο των αυγών και όχι απ᾿ ευθείας απ᾿ το ψυγείο.<br />Διαφορετικά, τα σπάμε σ᾿ ένα πιάτο και έπειτα προσεκτικά τα ρίχνουμε στο τηγάνι.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-13880558232622011542013-05-11T08:29:03.806+03:002013-05-11T08:29:03.806+03:00Το πρόβλημά μου είναι ότι πολύ συχνά σπάνε οι κρόκ...Το πρόβλημά μου είναι ότι πολύ συχνά σπάνε οι κρόκοι, ακόμη και σε φρέσκα αυγά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφευχθεί αυτό; Epicuroshttps://www.blogger.com/profile/08798154842784515932noreply@blogger.com