tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post685441172993454792..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Λικέρ κίτρο ή κιτρολέμονοΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-42722265241283514802024-02-29T09:02:21.006+02:002024-02-29T09:02:21.006+02:00Όλα τα λικέρ από εσπεριδοειδή είναι γενικά πικρούτ...Όλα τα λικέρ από εσπεριδοειδή είναι γενικά πικρούτσικα. Οπότε αν κάποιο μας βγει πολύ έντονο, το αραιώνουμε με λίγο αλκοόλ και σιρόπι ζάχαρης. Στην συνταγή αυτή, μπορείς να προσθέσεις 1 κρασοπότηρο αλκοόλ (τσίπουρο ή ότι άλλο χρησιμοποίησες) και 1 κρασοπότηρο σιρόπι. Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-53636402765225965632024-02-27T21:10:11.853+02:002024-02-27T21:10:11.853+02:00Έφτιαξα λικέρ κίτρου αλλά μου πικρίζει..τι μπορώ ν...Έφτιαξα λικέρ κίτρου αλλά μου πικρίζει..τι μπορώ να κάνω ... ευχαριστώ!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-36786092884436046822020-04-28T16:06:59.764+03:002020-04-28T16:06:59.764+03:00Καλησπέρα ναι το ξύσμα εννοούσα αν αντέχει στην κα...Καλησπέρα ναι το ξύσμα εννοούσα αν αντέχει στην κατάψυξη, γιατί δεν βρίσκω τσίπουρο. είχα φτιάξει και το λικέρ και τους άρεσε πάρα πολύ, και τώρα μουρμουρανε για να ξανά φτιάξω. Και τον χυμό τον έκανα λεμονάδα, τίποτα δεν πηγαίνει χαμένο από το φρούτο. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11652168609752157686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-25455519404821854102020-04-28T11:05:53.449+03:002020-04-28T11:05:53.449+03:00Φίλη μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγ...Φίλη μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Φλούδες εσπεριδοειδών δεν έχω καταψύξει ποτέ, και δεν ξέρω να σου πω τι γίνεται όταν ξεπαγώσουν. Συνήθως αποθηκεύω μόνο το ξύσμα τους, κι όταν είναι να φτιάξω λικέρ το βάζω μέσα σε τούλι και γίνεται ωραιότατο. Δες εδώ στο <a href="https://faghta-giagias.blogspot.com/2013/05/blog-post_24.html" rel="nofollow">Λικέρ Περγαμόντο</a> .Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-69762926360387324232020-04-28T02:37:16.636+03:002020-04-28T02:37:16.636+03:00Καλησπέρα, έκανα.προπερσυ τις συνταγες με τα κιτρα...Καλησπέρα, έκανα.προπερσυ τις συνταγες με τα κιτρα και το γλυκό και το λικέρ και έγιναν ανάρπαστα , φέτος είπα να τις ξανά φτιάξω, μπορω να βάλω τις φλούδες του κίτρου στην κατάψυξη μέχρι να βρω τσιπουρο; Γιατί λόγο της κατάστασης δεν μπορώ να βρω την ποσότητα που χρειάζομαι. Ευχαριστώ πολύ για τις συνταγές σας είναι υπέροχες. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11652168609752157686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-8598420997861639422015-01-17T22:30:59.995+02:002015-01-17T22:30:59.995+02:00Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν το φτιάξεις πε...Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αν το φτιάξεις περιμένω εντυπώσεις.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-7267853500644785612015-01-17T00:32:46.794+02:002015-01-17T00:32:46.794+02:00εγω φτιαχνω περγαμοντο αλλα θα δοκιμασω κι αυτο . ...εγω φτιαχνω περγαμοντο αλλα θα δοκιμασω κι αυτο . Ωραια η σελιδα σουAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06630180479984438729noreply@blogger.com