tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post6656213507034318634..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Παγωτό βύσσινοΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-92085673187279897632018-11-13T21:52:52.810+02:002018-11-13T21:52:52.810+02:00Κατερίνα μου δεν υπάρχει θέμα, μπορείς να το φτιάξ...Κατερίνα μου δεν υπάρχει θέμα, μπορείς να το φτιάξεις και από την προ προηγούμενη μέρα.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-1735555106670536962018-11-13T13:48:52.232+02:002018-11-13T13:48:52.232+02:00Ευχαριστώ πολύ, εάν χρειαστεί να το φτιάξω νωρίτερ...Ευχαριστώ πολύ, εάν χρειαστεί να το φτιάξω νωρίτερα το παγωτό, θα έχει διαφορά σε τι λες? Κατερίναnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-47596942193571631502018-11-12T18:15:15.528+02:002018-11-12T18:15:15.528+02:00Κατερίνα μου το παγωτό καλύτερα να το φτιάξεις την...Κατερίνα μου το παγωτό καλύτερα να το φτιάξεις την προηγούμενη μέρα. Το παντεσπάνι αν το φτιάξεις το πρωί της ίδιας μέρας, άφησέ το να κρυώσει τελείως (5 - 6 ώρες) και έπειτα βάλε το στο ψυγείο, σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο, που όμως δεν θα ακουμπάει πάνω στο γλυκό. Φρόντισε να είναι τεντωμένο πάνω στο ταψί. Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και αν το φτιάξεις την προηγούμενη μέρα.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-14497129280227743092018-11-11T22:38:05.017+02:002018-11-11T22:38:05.017+02:00Καλησπέρα, τρελαίνομαι για το βύσσινο σε όλες του ...Καλησπέρα, τρελαίνομαι για το βύσσινο σε όλες του τις εκδοχές, όσο και για το παγωτό γενικώς και σκέφτομαι να συνδυάσω την γευστική κλίση μου και να φτιάξω το εύκολο παγωτό σου και γιατί όχι, επειδή πλησιάζει και η γιορτή μου, θέλω να εντυπωσιάσω και να φτιάξω και το γλυκό σου δίχρωμο παντεσπάνι με σοκολάτα" και να κεράσω τους δικούς μου για να ευχαριστηθούν, Θα ήθελα λίγο πιο λεπτομερείς συμβουλές για την παρασκευή του παγωτού,α) πότε πχ είναι καλό να το φτιάξω για να είναι φρέσκο,ή δεν έχει πρόβλημα στην κατάψυξη και για το παντεσπάνι, αν αφού το φτιάξω πώς πρέπει να το διατηρήσω. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Κατερίναnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-38818052510229292442012-06-21T23:37:04.957+03:002012-06-21T23:37:04.957+03:00Το δοκίμασα, καταπληκτικό κι εύκολοΤο δοκίμασα, καταπληκτικό κι εύκολοthttps://www.blogger.com/profile/15248744028620847894noreply@blogger.com