tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post6428617903133593147..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Λικέρ φράουλαΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-14479639149408865312022-04-04T03:43:16.686+03:002022-04-04T03:43:16.686+03:00Με κρασί πως το κάνετε το λικέρ φράουλας θέλω συντ...Με κρασί πως το κάνετε το λικέρ φράουλας θέλω συνταγήAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/07845641918215452247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-72938314480498327732017-06-12T16:26:29.322+03:002017-06-12T16:26:29.322+03:00δοκιμάστε και με ουίσκι και αντί ζάχαρη μέλι η ζύμ...δοκιμάστε και με ουίσκι και αντί ζάχαρη μέλι η ζύμωση γίνεται αργά αλλά βαθιά και μεστή ,εγώ το κάνω κανονικό λικέρ σε μια πολύ όμορφη καράφα εκτός ψυγείου ,άλλος τρόπος είναι με γλυκό κρασί .Το τελικό αποτέλεσμα?????για τον χειμώνα ένα πολύ ζεστό σφηνάκι και δε για το καλοκαίρι ,με 2-3 παγάκια και μια ολοφρεσκια φράουλα στο χείλος του ποτηριού και κοντό καλαμάκι κάνει την διαφορά στην φρεσκάδα...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01910269866856275617noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-36767172098070990372016-04-20T20:26:17.158+03:002016-04-20T20:26:17.158+03:00Φλώρα μου αν θέλεις μπορείς να το φτιάξεις με ούζο...Φλώρα μου αν θέλεις μπορείς να το φτιάξεις με ούζο. Η γεύση του δεν θα είναι ίδια με της βότκας, (η βότκα έχει ουδέτερη γεύση), αλλά είναι επίσης πολύ ωραίο.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-23101961707367157742016-04-20T14:44:42.518+03:002016-04-20T14:44:42.518+03:00αν βάλω ούζο θα βγει το ίδιο??ευχαριστώ πολύ :)αν βάλω ούζο θα βγει το ίδιο??ευχαριστώ πολύ :)Φλώραnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-29202555371705836192014-04-28T17:26:26.170+03:002014-04-28T17:26:26.170+03:00pio eykolo k grhgoro tha to dokimasw
pio eykolo k grhgoro tha to dokimasw<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-81413625840386386992014-04-27T14:54:32.847+03:002014-04-27T14:54:32.847+03:00εγω βαζω 500γρ.φραουλες 1λιτρο τσιπουρο, 300γρ.ζαχ...εγω βαζω 500γρ.φραουλες 1λιτρο τσιπουρο, 300γρ.ζαχαρη και 3 φυλλα δυοσμο σε ενα βαζο στο ψυγειο, για 3 μερες ανακατευοντας συχνα. το σουρωνο και το διατηρω στο ψυγειο. Anonymousnoreply@blogger.com