tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post309275327147035276..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Κουραμπιέδες με βούτυρο γάλακτος και καβουρδισμένα αμύγδαλαΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-65010056017577546812016-12-27T02:11:38.414+02:002016-12-27T02:11:38.414+02:00Καταπληκτικοί κ οι κουραμπιέδες σσς!!! Χρόνια πολλ...Καταπληκτικοί κ οι κουραμπιέδες σσς!!! Χρόνια πολλά!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09195537708281634062noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-29097608212618291472016-12-19T08:36:53.350+02:002016-12-19T08:36:53.350+02:00Παναγιώτα μου σ' ευχαριστώ από καρδιάς για τα ...Παναγιώτα μου σ' ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια. Πράγματι η συνταγή είναι από την εποχή που αναφέρεις και ακόμα πιο παλιά. Να είσαι πάντα καλά, καλά Χριστούγεννα.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-50095459665789998902016-12-18T11:29:40.028+02:002016-12-18T11:29:40.028+02:00πολλά-πολλά συγχαρητήρια για την ανάρτηση αυτής τη...πολλά-πολλά συγχαρητήρια για την ανάρτηση αυτής της συνταγής!! Μόλις χθες βράδυ έφτιαξα αυτούς τους υπέροχους κουραμπιέδες!!! Τους φτιάχνω κάθε χρόνο με συνταγή από το παλιό τετράδιο συνταγών της μητέρας μου που χρονολογείται από τη δεκαετία του '60! Είναι ακριβώς η ίδια συνταγή με μόνη "διαφορά" τη ζάχαρη που αναφέρεται σε φλιτζανάκια του καφέ. Αυτούς έφτιαχνε πάντα και η μητέρα μου και μοσχοβολούσε η γειτονιά, είναι πραγματικά υπέροχοι!!<br /> Και του χρόνου να είστε καλά,<br /> Καλά Χριστούγεννα <br /> με εκτίμηση Παναγιώτα - Καλαμάτα<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-17831243449806418292015-12-13T22:57:19.589+02:002015-12-13T22:57:19.589+02:00Σοφία μου δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά. Με...Σοφία μου δεν ξέρω να σου απαντήσω με σιγουριά. Με μια φίλη που το είχαμε συζητήσει παλιότερα, μου είχε πει για μαγειρική σόδα διαλυμένη σε λίγο χυμό λεμονιού, αλλά δεν έτυχε να τη δοκιμάσω, δεν ξέρω ποσότητα, κι έτσι δεν μπορώ να σου πω.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-85688630495030676742015-12-13T04:48:50.393+02:002015-12-13T04:48:50.393+02:00Αν δεν έχουμε αλισίβα τη άλλο μπορούμε να βάλουμε ...Αν δεν έχουμε αλισίβα τη άλλο μπορούμε να βάλουμε Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14929995598689914688noreply@blogger.com