tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post2618515506281155004..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Ελιές ξυδάτεςΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-76329231885788671912022-12-20T22:50:57.602+02:002022-12-20T22:50:57.602+02:00Σε 10 ημέρες ξεπικριζουν αχαραγες ελιές???!!!Σε 10 ημέρες ξεπικριζουν αχαραγες ελιές???!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-55382161939108324872017-11-22T18:06:11.323+02:002017-11-22T18:06:11.323+02:00εγώ δεν τις χαράζω καθόλου,απλά ξεπικρίζουν σε 10 ...εγώ δεν τις χαράζω καθόλου,απλά ξεπικρίζουν σε 10 ημέρες περίπου αλλάζοντας μέρα παρά μέρα το νερό και μετά για 3 κιλά ελιές βάζω 4-5 λίτρα νερό με μισό κιλό χοντρό αλάτι,μία κούπα ξύδι κόκκινο χυμό από ένα λεμόνι,φρέσκια ρίγανη,4 φύλλα δάφνης,2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες.Τις αφήνω έτσι περίπου μία εβδομάδα και μετά τις βάζω χωρίς το νερό στον καταψύκτη σε πλαστικά βάζα και όταν βγάζω όσες χρειάζομαι απλά ρίχνω λάδι!~ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣbalafa evgeniahttps://www.blogger.com/profile/02136136807179614660noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-6985289758503234882016-12-04T17:24:19.862+02:002016-12-04T17:24:19.862+02:00Πολύ καλές δοκιμασμένη συνταγήΠολύ καλές δοκιμασμένη συνταγήAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11161686543681662427noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-36667108590979712382016-11-23T21:00:10.112+02:002016-11-23T21:00:10.112+02:00επειδη μου αρέσουν και εμένα η ελιές..διαβασα αυτα...επειδη μου αρέσουν και εμένα η ελιές..διαβασα αυτα που γραψατε για της ξυδάτες ελιές κυρία Νικολάου και θα της κανω οπως λέτε εσείς.!! μολις της κανω θα σας ξαναγραψω αν εγιναν ωραιες.!!!! σας ευχαριστω πολύ καλο βραδυ...Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/00719061072887305330noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-43955536541797263202016-11-23T18:20:45.603+02:002016-11-23T18:20:45.603+02:00Μάχη μου εγώ σ' ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη,...Μάχη μου εγώ σ' ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, αν μπορέσεις φτιάξε τις, αξίζουν τον κόπο.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-56939089016778120972016-11-22T21:42:02.892+02:002016-11-22T21:42:02.892+02:00Σε ευχαριστούμε πολύ Γιώτα για τις πληροφορίες σου...Σε ευχαριστούμε πολύ Γιώτα για τις πληροφορίες σου, είναι ότι καλύτερο<br />να συνεχίζουμε τις παραδόσεις και να έχουμε πάντα ελιές σπιτικές!!<br />Καλή συνέχεια!!Maxistinkouzinahttps://www.blogger.com/profile/00039720676082328112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-6108714855540125042016-09-03T20:42:02.853+03:002016-09-03T20:42:02.853+03:00Φίλη μου αν θέλεις, μπορείς να μοιραστείς μαζί μας...Φίλη μου αν θέλεις, μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τον δικό σου τρόπο, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-49298522476602127102016-09-03T09:06:58.293+03:002016-09-03T09:06:58.293+03:00υπεροχες.....εγω αλλιως τισ κανω αλλα τωρα θα δοκι...υπεροχες.....εγω αλλιως τισ κανω αλλα τωρα θα δοκιμασω κ αυτο τον τροπο....Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16539182218254651201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-66208158980965285792014-02-02T17:03:19.103+02:002014-02-02T17:03:19.103+02:00Ειναι πολυ ωραια συνταγη αλλα λιγο κουραστικη
Ειναι πολυ ωραια συνταγη αλλα λιγο κουραστικη<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06779521568922331423noreply@blogger.com