tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post1929417597920269049..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Παγωτό γιαούρτι με σοκολάταΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-80053977465815318622013-05-28T21:30:49.044+03:002013-05-28T21:30:49.044+03:00Πρώτα απ᾿ όλα Ανθή μου, καλωσόρισες.
Αν δεν έγινε ...Πρώτα απ᾿ όλα Ανθή μου, καλωσόρισες.<br />Αν δεν έγινε παρανόηση και έβαλες 20 γρ. κακάο (2 κουτ. της σούπας), δεν μπορώ να καταλάβω πως σου βγήκε πικρό.<br />Με 200 γρ. ζάχαρη και 100 γρ. μερέντα, οι 2 κουτ. της σούπας κακάο, χάνονται.<br />Επειδή η γεύση της γιαούρτης κυριαρχεί στο παγωτό, σε περίπτωση που η γιαούρτη μας είναι ξυνούτσικη, μπορεί να μας βγει και το παγωτό λίγο ξυνό, όχι όμως πικρό.<br />Αν πάντως το θέλεις πιο γλυκό, στο δεύτερο ή στο τρίτο χτύπημα, μπορείς να προσθέσεις πραλίνα, μέχρι να το φέρεις στη γεύση σου.<br />Στη διάθεσή σου για ό,τι άλλο, γράψε μου τι έγινε.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-46777271916288082792013-05-28T19:58:28.617+03:002013-05-28T19:58:28.617+03:00Μου βγήκε πολύ πικρό! Ίσως φταίει το κακάο. Ακολού...Μου βγήκε πολύ πικρό! Ίσως φταίει το κακάο. Ακολούθησα τις οδηγίες αλλά το μίγμα ήταν πικρό. Τώρα το έβαλα στην κατάψυξη για 1 ώρα. Πείτε μου θα διορθωθεί? Εσείς όταν το φτιάξατε το κακάο μαζί με το γιαούρτι την πραλίνα κ.λ.π σας ήταν γλυκό?Ανθή Κών.https://www.blogger.com/profile/10775911660480283709noreply@blogger.com