tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post1083802691326591533..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Μπριζόλες χοιρινές στη γάστραΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-14536400527005362522019-01-12T12:55:28.453+02:002019-01-12T12:55:28.453+02:00Ναι φίλη μου, αν δεν έχεις μουστάρδα σκόνη, μπορεί...Ναι φίλη μου, αν δεν έχεις μουστάρδα σκόνη, μπορείς να βάλεις υγρή.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-11734272541926725562019-01-11T06:40:46.862+02:002019-01-11T06:40:46.862+02:00Καλημέρα σας, επειδή θέλω να φτιάξω αύριο το φαγητ...Καλημέρα σας, επειδή θέλω να φτιάξω αύριο το φαγητό, μπορείτε να μου πείτε αν μπορώ να αντικαταστήσω τη σκόνη μουστάρδα με υγρή μουστάρδα? ΕυχαριστώAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-80817942746028416112014-09-22T13:50:31.786+03:002014-09-22T13:50:31.786+03:00Δοκίμασα τη συνταγή και το αποτέλεσμα δε με άφησε ...Δοκίμασα τη συνταγή και το αποτέλεσμα δε με άφησε παραπονεμένο. Μία παραλλαγή που ακολουθώ για πιο μαλακό και νόστιμο κρέας είναι η εξής:<br /><br />1) μαρινάρουμε τις μπριζόλες με τα υλικά τις επιλογής μας<br />2) ρίχνουμε δύο ποτήρια νερό στην κατσαρόλα και τις βράζουμε 25-40 λεπτά σε μέτρια φωτιά (ανάλογα το κρέας και πόσο θέλουμε να μαλακώσει, προσοχή στο πολύ βράσιμο γιατί θα αρχίσουν να διαλύονται αν τις μαγειρέψουμε πολύ)<br />3) τις πατάτες εντωμεταξύ τις έχουμε βάλει με λαδάκι στη γάστρα στους 180 βαθμούς<br />4) αφού πάρουν τη βράση οι μπριζόλες τις βάζουμε στη γάστρα (εγώ προτιμώ κάτω από τις πατάτες) μαζί με το ζουμάκι που περίσσεψε από το βράσιμο<br />5) συνεχίζουμε το μαγείρεμα στη γάστρα.<br /><br />...και τέλος απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα!<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.com