Μαρινάδα για κοτόπουλο με κρεμμύδι και θυμάρι

Μαρινάδα για κοτόπουλο με κρεμμύδι και θυμάρι - από «Τα φαγητά της γιαγιάς»
Το ζητούμενο σε μια μαρινάδα για κοτόπουλο, είναι να το κάνει μαλακό, τρυφερό, νόστιμο.
Κι αυτό ακριβώς κάνει αυτή η πολύ γευστική μαρινάδα.
Δοκιμάστε την και θα δείτε και αυτούς που δεν τρώνε το κοτόπουλο, γιατί τους μυρίζει, να το τρώνε με ευχαρίστηση!



Μαρινάδα για κοτόπουλο με κρεμμύδι και θυμάρι


Υλικά

•   2 φλυτζ. τσαγιού γιαούρτι
•   2/3 φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
•   2 κουτ. σούπας κάρυ γλυκό
•   1 κρεμμύδι τριμμένο
•   2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
•   1 κουτ. γλυκού θυμάρι
•   1 κουτ. γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με όλα τα υπόλοιπα υλικά και μ΄αυτά αλείφουμε και σκεπάζουμε το κοτόπουλο.
Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο.
Την επόμενη μέρα το ξεπλένουμε και το μαγειρεύουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα χαρώ πολύ, να μου γράψετε τη γνώμη σας, γι᾿ αυτή τη συνταγή.
Αν την φτιάχνετε κι εσείς, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποιά υλικά χρησιμοποιείτε.

Αναζητήστε συνταγές, φαγητά, ή τα βασικά υλικά τους