Μια πολύ ωραία επικάλυψη, ένα γλάσο με τυρί κρέμα και φυτικό βούτρο, που ταιριάζει καταπληκτικά σε γλυκά και κέικ, που έχουν σταφίδες, καρύδια και κανέλλα.
Βεβαίως κανείς δεν μας απαγορεύει να το βάλουμε και σε όποιο άλλο γλυκό θέλουμε.
Γλάσο με τυρί κρέμα
Υλικά
• 90 γραμ. μαργαρίνη
• 300 γραμ. τυρί κρέμα
• 350 γραμ. ζάχαρη άχνη
• 1 βανίλια
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλέντερ το τυρί κρέμα, τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη άχνη τη βανίλια και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ωραίο παχύρρευστο γλάσο.
Απλώνουμε το γλάσο πάνω στο γλυκό που θέλουμε να επικαλύψουμε και το στρώνουμε μ᾿ ένα μαχαίρι να γίνει λείο.
Το αφήνουμε να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί και είμαστε εντάξει.
Βεβαίως κανείς δεν μας απαγορεύει να το βάλουμε και σε όποιο άλλο γλυκό θέλουμε.
Γλάσο με τυρί κρέμα
Υλικά
• 90 γραμ. μαργαρίνη
• 300 γραμ. τυρί κρέμα
• 350 γραμ. ζάχαρη άχνη
• 1 βανίλια
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλέντερ το τυρί κρέμα, τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη άχνη τη βανίλια και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν ένα ωραίο παχύρρευστο γλάσο.
Απλώνουμε το γλάσο πάνω στο γλυκό που θέλουμε να επικαλύψουμε και το στρώνουμε μ᾿ ένα μαχαίρι να γίνει λείο.
Το αφήνουμε να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί και είμαστε εντάξει.
0 Σχόλια
Αν φτιάχνετε κι εσείς τη συνταγή, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποια υλικά χρησιμοποιείτε.
Αν μαγειρέψετε τη συνταγή και θέλετε, θα χαρώ πολύ να μου γράψετε τα σχόλιά σας.
Για άμεση απάντηση σε απορίες, γράψτε μου μήνυμα στο Instagram.