tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post7669157775224847021..comments2024-03-21T17:49:20.596+02:00Comments on Τα φαγητά της γιαγιάς: Καρύδα γλυκόΓιώτα Νικολάουhttp://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-10319258798735251392021-02-20T22:11:11.402+02:002021-02-20T22:11:11.402+02:00Εγώ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που ...Εγώ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σου άρεσε το γλυκό.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-81894816419254258782021-02-20T19:48:56.607+02:002021-02-20T19:48:56.607+02:00Πραγματικά φανταστικό! Και επειδή γενικά προτιμώ τ...Πραγματικά φανταστικό! Και επειδή γενικά προτιμώ το ελαιόλαδο αντί του βουτύρου, πηρα το ρίσκο να το "πειράξω" λίγο. Έβαλα 200 gr ελαιόλαδο και 6 αυγά, με όλα τα υπόλοιπα υλικά τα ίδια. Τολμώ να πω πως βγήκε και καλύτερο! Οπωσδήποτε στο ψυγείο για συντήρηση, όλο και καλύτερο κάθε μέρα! Ευχαριστούμε για τις καταπληκτικές συνταγές! :-)Philomαtheiahttps://www.blogger.com/profile/13326654723030845959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-54906192284718412202019-12-16T16:36:18.080+02:002019-12-16T16:36:18.080+02:00Φίλη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τώρα,...Φίλη μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τώρα, για την αλλαγή στα υλικά ώστε το γλυκό να βγει μεγαλύτερο, θα σου έλεγα να μην το δοκιμάσεις. Δυστυχώς στη ζαχαροπλαστική τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, όπως στη μαγειρική, επειδή τα γλυκά θέλουν μεγάλη ακρίβεια στις αναλογίες, οπότε καλό είναι να μην τα πειράζουμε, γιατί δεν είναι καθόλου σίγουρο το αποτέλεσμα που θα έχουμε. Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-76223682589148725582019-12-16T12:50:46.649+02:002019-12-16T12:50:46.649+02:00Καλημέρα! Έχω φτιάξει ξανά στο παρελθόν την συνταγ...Καλημέρα! Έχω φτιάξει ξανά στο παρελθόν την συνταγή σας και είναι υπέροχη! Αυτήν την φορά θα ήθελα όμως να κάνω ταψί 40αρι. Μπορείτε να μου πείτε ποιες αλλαγές μπορώ να κάνω στα υλικά για να μου πετύχει και πάλι το γλυκό; Αν γίνεται βέβαια. Ευχαριστώ πολύ.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16045467235636337653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-28418535246476157752018-12-28T23:07:52.028+02:002018-12-28T23:07:52.028+02:00Δέσποινά μου σ' ευχαριστώ πολύ, για τα ευγενικ...Δέσποινά μου σ' ευχαριστώ πολύ, για τα ευγενικά σου σχόλια και τις θερμές ευχές. Με το καλό να υποδεχθείς το γιο σου.<br />Εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να σου φέρει, υγεία, αγάπη και οικογενειακή ευτυχία.Γιώτα Νικολάουhttps://www.blogger.com/profile/00392610543344444408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1709145699879590773.post-48689455076659025002018-12-28T14:03:52.368+02:002018-12-28T14:03:52.368+02:00Καλό σου απόγευμα Γιώτα και Χρόνια Πολλά! Έφτιαξα ...Καλό σου απόγευμα Γιώτα και Χρόνια Πολλά! Έφτιαξα το γλυκό πριν 1 περίπου μήνα. Έγινε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Μόνο που αφού το άφησα μια νύχτα να πιει όσο σιρόπι "ήθελε", το υπόλοιπο (σιρόπι) το πέταξα,επειδή δεν το ήθελα πολύ γλυκό. Και κάτι ακόμη:Το έβαζα στο ψυγείο για συντήρηση και έβγαζα όσα κομμάτια χρειαζόμουν. Το γλυκό έμενε αναλλοίωτο σε γεύση και μυρωδιές! Μπορώ να σου πω πως όσο περνούσαν οι μέρες, γινόταν περισσότερο εύγευστο!!! Αυτή την "συμπεριφορά", δεν την έχω ξαναδεί σε γλυκό που έχει για υλικό και αυγά!!! Περιμένω αυτές τις μέρες τον γιο μου και θα του φτιάξω! Αφού σε ευχαριστήσω για μια ακόμη από τις πολύ όμορφες συνταγές σου, σου εύχομαι υγεία, ευτυχία, αγάπη, όμορφες συνταγές για το 2019!!! Ευχές και στην οικογένειά σου και σε όλους τους φίλους του μπλόγκ, που γεύονται τις όμορφες συνταγές σου. Δέσποινα Τελώνη Γαύριο Άνδρος.dtelhttps://www.blogger.com/profile/01754385514770896523noreply@blogger.com