Η ομελέτα είναι το πιο εύκολο και γρήγορο φαγητό που μπορούμε να φτιάξουμε, προσθέτοντας κάθε φορά τα υλικά που μας αρέσουν, αλλάζοντας έτσι τη γεύση της.
Σε αυτήν εδώ την εκδοχή, η ντομάτα σε συνδυασμό με το παριζάκι και τα τυριά, κάνει την ομελέτα μας ζουμερή και άκρως απολαυστική.
Ομελέτα με ντομάτα και παριζάκι
Υλικά
• 4 αυγά
• 1 ώριμη ντομάτα
• 1 φέτα τυρί γκούντα
• 1 φέτα του τοστ παριζάκι
• ½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 2 κουτ. σούπας κεφαλοτύρι τρίμμενο
• 2 κουτ. σούπας γάλα φρέσκο
• 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη ή ελαιόλαδο για το τηγάνι
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε αυτήν εδώ την εκδοχή, η ντομάτα σε συνδυασμό με το παριζάκι και τα τυριά, κάνει την ομελέτα μας ζουμερή και άκρως απολαυστική.
Ομελέτα με ντομάτα και παριζάκι
Υλικά
• 4 αυγά
• 1 ώριμη ντομάτα
• 1 φέτα τυρί γκούντα
• 1 φέτα του τοστ παριζάκι
• ½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
• 2 κουτ. σούπας κεφαλοτύρι τρίμμενο
• 2 κουτ. σούπας γάλα φρέσκο
• 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη ή ελαιόλαδο για το τηγάνι
• αλάτι - φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε, στίβουμε και ψιλοκόβουμε τη ντομάτα. Κόβουμε τη γκούντα και το παριζάκι σε μικρά κυβάκια. Σ' ένα πιάτο χτυπάμε τ' αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το γάλα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. |
|
Βάζουμε το λάδι ή τη μαργαρίνη στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Ανακατεύουμε τα υλικά μας και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Απλώνουμε τα αλλαντικά και τα τυριά να πάνε παντού, κι όταν η ομελέτα μας ψηθεί απ' τη μία πλευρά, τη γυρίζουμε από την άλλη. |
0 Σχόλια
Αν φτιάχνετε κι εσείς τη συνταγή, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποια υλικά χρησιμοποιείτε.
Αν μαγειρέψετε τη συνταγή και θέλετε, θα χαρώ πολύ να μου γράψετε τα σχόλιά σας.
Για άμεση απάντηση σε απορίες, γράψτε μου μήνυμα στο Instagram.